Φορητό Ραδιόφωνο Panasonic RF-2400DEG-K 770mW Μαύρο Τροφοδοσία Ρεύματος και Μπαταρίας

  1. Αρχική
  2. Εικόνα-Ήχος
  3. Ραδιόφωνα & Ηχεία
  4. Φορητό Ραδιόφωνο Panasonic RF-2400DEG-K 770mW Μαύρο Τροφοδοσία Ρεύματος και Μπαταρίας
Ραδιόφωνα - Φορητό Ραδιόφωνο Panasonic RF-2400DEG-K 770mW Μαύρο Τροφοδοσία Ρεύματος και Μπαταρίας Εικόνα-Ήχος

Ραδιόφωνα

Το RF-2400D είναι ένα κλασικό FM/AM ραδιόφωνο επανασχεδιασμένο για να είναι ακόμα καλύτερο! Με δυνατό και καθαρό ήχο, εργονομικό και εύχρηστο με λιτή και απέριττη διάταξη χειρισμού, με φθορίζουσες ευανάγνωστες ενδείξεις και προηγμένης τεχνολογίας δέκτη AFC, συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του αναλογικού αλλά και του ψηφιακού κόσμου.

Εύκολη και σταθερή ρύθμιση συχνοτήτων

Ο καινοτόμος ψηφιακός δέκτης πετυχαίνει απλή αναζήτηση σταθμών, όπως τα κλασσικά αναλογικά ραδιόφωνα “με βελόνα” που όλοι αγαπάμε, αλλά με την σταθερότητα στην λήψη που προσφέρει μόνο η ψηφιακή τεχνολογία. Πέραν αυτού, χάρη στην λειτουργία Αυτόματης Ρύθμισης Συχνότητας AFC, επεκτείνεται το εύρος της λήψης και απλοποιείται παραπάνω την εύρεση σταθμών – καθώς δεν χρειάζεται πλέον να πετύχετε ακριβώς την συχνότητα για να συντονιστείτε στον σταθμό! Ο δέκτης επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη συχνότητα κοντά στην θέση της βελόνας ώστε να έχετε την καθαρότερη λήψη και σας ενημερώνει με φωτεινό LED ένδειξης ότι έχει “κλειδώσει” σε σταθμό. Έτσι η λήψη σας θα είναι πάντα βέλτιστη και ο ήχος κρυστάλλινος!

Εργονομικός σχεδιασμός με ευανάγνωστες ενδείξεις

Το RF-2400D διαθέτει καντράν με μεγάλες ενδείξεις συχνότητας για να μπορείτε να τις βλέπετε εύκολα από απόσταση, και επιπλέον, μαζί με τον δείκτη, είναι και φθορίζουσες – έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε εύκολα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, μπορεί να τροφοδοτηθεί είτε με σύνδεση σε απλή πρίζα με το αποσπόμενο καλώδιό του (περιλαμβάνεται), είτε με 4 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται), ενώ διαθέτει λαβή μεταφοράς για να μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας και να τοποθετείτε με άνεση όπου επιθυμείτε.

Κρυστάλλινος ήχος με διάρκεια

Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό του με υψηλής απόδοσης ενισχυτή και ηχείο 10 εκατοστών, το RF-2400D πετυχαίνει αναπάντεχα καθαρό ήχο για το μέγεθός του, ενώ με τον χαμηλής κατανάλωσης ψηφιακό δέκτη και την αξιοποίηση φυσικού φθορισμού αντί για περιττές λυχνίες LED, η κατανάλωσή του σε ρεύμα είναι τόσο μικρή που θα σας προσφέρει εγγυημένα πολλές ώρες απρόσκοπτης λειτουργίας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

ΕΥΡΟΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΔΕΚΤΗ FM FM: 87 – 108MHz
AM: 520 – 1730kHz
ΤΥΠΟΣ ΔΕΚΤΗ Ψηφιακός
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ AFC
ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ
(AUTOMATIC FREQUENCY CONTROL)
Ναι
ΕΝΔΕΙΞΗ “ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ”/ΕΥΡΕΣΗΣ ΣΤΑΘΜΟΥ Ναι (Κόκκινο LED)
ΙΣΧΥΣ ΕΞΟΔΟΥ 770mW (Μέγιστο)
ΜΕΓΕΘΟΣ ΗΧΕΙΟΥ 10cm, 4Ω
ΕΞΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ 3.5MM Ναι (mini/mono), 8Ω
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ Μπαταρίες: DC 6V (R6/LR6, AA, UM-3) x 4
AC In: Ναι (230V, 50Hz)
Κατανάλωση: 3W
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ [ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΙΚΑ] ΤΥΠΟΥ LR6 FM: 52 ώρες
AM: 55 ώρες
ΤΥΠΟΥ R6 FM: 21 ώρες
AM: 20 ώρες
ΑΛΛΑ Διαθέτει λαβή μεταφοράς
Διαθέτει εκτεινόμενη κεραία
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Π X Υ X Β) [ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΙΚΑ] 234 x 122 x 82 mm
ΒΑΡΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ) [ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΙΚΑ] 690 g

 

  • Κατασκευαστής: Panasonic
  • Κωδικός Προϊόντος: 01503
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 34,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 28,22€

Ετικέτες: Ραδιόφωνα, Φορητό, Ραδιόφωνο, Panasonic, RF-2400DEG-K, 770mW, Μαύρο, Τροφοδοσία, Ρεύματος, και, Μπαταρίας, Εικόνα-Ήχος